Over LisetteLisette van Deventer, eigenaar van “Healthy Guts”, Natuurlijk! Jouw diëtist is 51 jaar, getrouwd en heeft een zoon van 22 jaar. Ze woont in ‘s-Gravenzande. Lisette heeft een open visie en kan u uitgebreid informeren op het gebied van voeding. Lisette ondersteunt u bij het maken van verantwoorde keuzes en praktisch tips, zodat u zelf bepaalt, hoe u uw voedingspatroon en leefstijl in dit traject zal invullen.

Opleiding en ervaring

Lisette is in april 2015 afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan. Levenservaring, praktijkervaring tijdens mijn opleiding en de ervaring die ze heeft opgedaan op het gebied van het geven van een verantwoord voedingsadvies en het coachen van ‘gezonde’ cliënten , als gewichtsconsulente. De interesse in mensen, gezondheid en het brein heeft geleid tot de succesvolle afronding van de opleiding orthomoleculair therapeut, volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI). kPNI maakt gebruik van zeer veel kennis over werkingsmechanismen in het lichaam, waar wetenschappelijke consensus over bestaat. Deze opleiding is met succes afgerond in 2016. Lisette heeft 8 jaar lang ‘alles’ bestudeerd wat met voeding, leefstijl en gezondheid te maken heeft. Haar vakkennis is altijd up to date door onder andere het volgen van bijscholingen en symposia en bestuderen van wetenschappelijke artikelen zowel op het gebied van regulier als complementaire kennis.

Mijn verhaal

De passie is ontstaan door interesse in voeding en gezondheid vanwege persoonlijke omstandigheden. Het ging hierbij om chronische klachten die via de reguliere weg niet of nauwelijks werden opgelost in een traject van jaren. Uiteindelijk kreeg Lisette het advies van vier regels op een receptbrief van de natuurarts. Ondernemend als ze was en vastbesloten om weer gezond te worden, stelde ze na gedegen onderzoek haar eigen voedingspatroon samen, op basis van het verkregen recept.
Binnen enkele weken werd het herstelproces merkbaar in gang gezet. Hierdoor brak de vicieuze cirkel en pakte ze de draad weer op. Het lichaam heeft namelijk het vermogen zich te herstellen, met de juiste voeding en indien nodig tijdelijke supplementen en/of fytotherapie.

© Bij Hout reclame