Mijn eerste blog

 Daar komt ie dan, vers van de pers…. Mijn eerste blog, dus wees mild met kritiek Ik sta op een keerpunt. Ik werk al 8 jaar aan mijn passie en binnenkort komt het e.e.a. van de grond.

Je hoort nog precies hoe of wat !!

Ongetwijfeld hoor ik je al denken, als je me kent: “Dit gaat vast over voeding” Voor diegene die mij nog niet kennen.. …Dat klopt!

Gezonde voeding?

Ik vind voeding op zich niet zo’n fantastisch trendy woord, maar je kunt er zoveel mee….het is van groot belang voor het lichaam, het is persoonlijk en heeft zeker te maken met emoties. Food klinkt al veel meer als een leuke trend.
Als ik denk aan voeding, denk ik aan genieten, creativiteit, gezondheid en dus vrijheid. Voor andere mensen betekent het misschien niets, betekent het stress of is het een simpele verplichting die dagelijks terugkomt. Je kan met…. Maar niet zonder voeding en vocht (om het even compleet te zeggen). Waar denk jij aan bij het woord voeding.
Ik hoor mensen regelmatig vertellen dat ze gezond eten. Maar wat is gezond in deze wereld en in deze tijdsgeest?? En ja, deze vraag komt vaker voorbij. Het is zelfs de titel van een boek. Ik zeg maar zo : Het kan altijd beter .Dat geldt ook voor mij. Denk je van jezelf dat je niet gezond bezig bent ? Misschien valt het wel mee!

Ik kan je vertellen, als je eenmaal op de goede weg bent, dan wil je vervolgens niet meer terug en je gaat de juiste balans vinden . Bewustwording speelt hierbij een rol.

Mijn specialisatie

Elke visie, mening en wetenschapsartikel probeert je te overtuigen van het feit dat ze de waarheid spreken. Ja, dat was zelfs voor mij alom verwarring in voedingsland. Dat neemt niet weg dat ik zelf ervaren heb, wat voeding voor mij heeft betekend.
Het afgelopen jaar heb ik een specialisatie gekozen waar ik nog volop in doorstudeer. Ik heb geleerd dat deze richting bij mij past en dit veel voor anderen kan betekenen.
Het is niets nieuws, integendeel, iets van heel lang geleden . Tegelijkertijd is het advies zo logisch als je erover nadenkt. Maar is het in deze tijd nog haalbaar of uitvoerbaar? In een volgend blog ga ik hier dieper op in.

Brood

Ondertussen heb ik al tussen de regels door aangegeven dat ik dus niet kan wachten met het adviseren van voeding en leefstijl met betrekking tot gezondheid. Een advies wat bij jouw lichaam past en in jouw leven van nu. Hierdoor zal je beter in je vel zitten en je vrij voelen om te doen wat je zo graag wilt. De bonus is waarschijnlijk gewichtsverlies , voor diegene die dat waarderen.

Ben je nieuwsgierig geworden ? Lees dan mijn volgende blog.

Door dit proces ga ik momenteel zelf en ik ga jullie op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *