Klantervaringen

Hier kun je de ervaringen van klanten lezen. Ieder verhaal is anders, omdat ieder mens anders is en andere doelen heeft.

‘Afgelopen jaar liep ik tegen verschillende, uit een lopende klachten aan. Denk aan, bun-out klachten, onrustige gezichtshuid, eczeem op de voeten en vooral, hele vervelende darm klachten. Via via werd ik getipt op Healthy Guts. Door mijn darm klachten werd ik erg beperkt in mijn doen en laten. Door de klachten creëerde ik ook een angst, ‘wat als last krijg als ik zo de hort op ben?’ Dit creëerde voor mij een visieuze cirkel van lichamelijke en geestelijke klachten. Van Lisette leerde ik al dat alles in het lichaam op elkaar reageert en met elkaar in verbinding staat. Lisette stelde voor mij een plan van aanpak op, inclusief een voedingsadvies. Inmiddels is het al even geleden dat ik bij Healthy Guts ben geweest, maar ik heb nogsteeds onwijs veel aan het voedingsadvies. Ik ben er namelijk zo een die de gezonde (eet)leefstijl nog wel een wil ‘vergeten’ en daar krijg ik direct weer klachten door. Gelukkig kan ik dan weer terugvallen op het voedings advies. Dit helpt mij om op gewicht te blijven en vooral om een stabiele en gezonde ontlasting te houden.

Bedankt Lisette!’

Via via kwam ik terecht bij Healthy Guts voor mijn migraine klachten. Na een zeer uitgebreid intake gesprek en het bijhouden van een eetdagboek kwam Lisette er vrij snel achter dat het om een histamine intolerantie ging. Direct zijn we aan de slag gegaan met verdere onderzoeken en een darm-herstelplan. Een lang en niet altijd makkelijk proces maar de enorm persoonlijke en uitgebreide hulp van Healthy Guts maakte het mogelijk. Lisette geeft veel persoonlijke aandacht en luistert echt naar je verhaal. Ze zet zich volledig in voor een passend advies en dit alles op een gezellige en informele manier. Ik denk dat iedereen er baat bij kan hebben een gesprek bij Healthy Guts te houden om serieuze of vage klachten te verbeteren. Mij heeft het in ieder geval ontzettend geholpen!

Ik kan daarin ook een positieve bijdrage leveren en beamen dat juiste voeding noodzakelijk is om langer zonder vage en soms chronische klachten te kunnen leven.

Ik ben heel tevreden over de begeleiding tot nu toe. Inmiddels 9 kilo afgevallen waar ik heel blij mee ben en goede adviezen over voeding supplementen om mijn gezondheid te verbeteren en daarmee ook het afvallen te vergemakkelijken.

Lisette is een bijzonder, kundig diëtist. Zij behandelt ons al gezin waarbij onze doelstelling is om te komen tot beter inzicht in wat we eten en wat we vooral zouden kunnen laten en daar ook de nodige verbeteringen in aan te brengen. Ze is geduldig, legt rustig uit, en soms gewoon nog een keer. Ook met onze pubers blijft ze professioneelJ

Ze voelt heel goed aan tot hoe ver wij “mee veren” in haar kennis en kunde en laat je daarbij in je waarde. En.. ze neemt de tijd. Heel handig bij zo’n praat-graag gezin als wij zijn.

Mijn ervaring bij jou is dat je alle tijd voor jouw cliënten hebt en goed naar hen luistert. De grootste kracht van jou is dat je de cliënten vrij laat is hun eigen beslissingen, luistert, advies geeft en dan samen bekijkt wat het beste bij hen past. Dit samen is juist zo fijn, omdat je dan niet afgeschrikt wordt door allerlei dingen die je anders moet doen of moet gaan gebruiken.

Prettige ervaring  door goed advies in korte tijd 14 kg afgevallen vond ook prettig consult aan huis bedankt voor de goede samen werking zal Healthy guts aan een ieder aan bevelen.

Mijzelf heeft jouw ondersteuning vooral inzicht gegeven. Inzicht in bewuste keuzes. En begrip van hoe de zoete en koolhydraten trek werkt. Dat je hetzelfde dus (onbewust) in stand houdt.  Op het terrein van supplementen ben ik super tevreden. Nog dagelijks slik ik de geadviseerde vitamines, zink, omega, magnesium etc. In 2017 heeft dit mij een jaar zonder griep/ziek gebracht. Ook lijkt m’n hormoonhuishouding beter in orde te zijn dan voorheen. Kortom waardevol, waarvoor dank!

Ruim een jaar geleden kwam ik bij jou met ernstige maagklachten. Zo erg dat ik nog maar weinig kon eten omdat alles wat ik at heel erg pijn deed. Ik had al de zwaarste medicijnen gehad van de mdl arts omdat ik galige gastritis had(een ontsteking aan de maag door het terug stromen van gal).  Maar ook die werkte niet. Jij bent voor mij gaan uitpluizen wat je voor mij kon betekenen. Dat heeft je heel wat werk gekost. Je gaf mij voedingstips. Daar ging ik mee aan de slag. Maar het leverde nog niet het juiste resultaat. Jij stuurde mij terug naar het ziekenhuis en daar werd verder onderzoek gedaan. Ik bleek een spastische maag te hebben. Nadat ik in het ziekenhuis uitbehandeld was en de rest van mijn leven maar medicijnen moest gaan slikken ben ik weer bij jou terug gekomen. Weer ben je voor mij gaan uitzoeken wat voor mij het beste zou gaan werken. Je schreef voedingssupplementen voor en voedingstips. Nu een jaar later heb ik gaan medicijnen meer en ook geen voedingssupplementen meer. Ik kan weer leven zonder pijn en zonder me dagelijks heel beroerd te voelen. Ik ben je hier echt heel ontzetten dankbaar voor, het heeft mijn leven veranderd van een patiënt die iedere dag als een soort junk, pillen nodig had naar een leven zonder pijn en zonder medicijnen.  Heel veel liefs …